Hakemukset ja maksut

1. Täytä ilmoittautumislomake ja lähetä se meille sähköpostiin: jononhoitaja@emlk.fi
  2. Sovi tutustumiskäynti leikkikoululle (puh. 041 531 3301). Tervetuloa lapsi sekä vanhemmat tutustumaan yhdessä!
  3. Tutustumisen jälkeen jos haluatte jäädä jonoon, tulisi maksaa 20e jonotusmaksu. Lapsi kirjataan jonoon maksupäivänä.

Mikäli ette jostain syystä enää halua jonottaa hoitopaikkaa niin toivomme teidän ystävällisesti ilmoittavan tästä mahdollisimman pian jononhoitajalle.
Hoitopaikan vastaanottamisen jälkeen tulee suorittaa Espoon Montessori-leikkikoulun Kannatusyhdistys ry:n vuosittainen jäsenmaksu 75 euroa.

Huomioithan että Espoon Montessori-leikkikoulu on vanhempain yhdistyksen ylläpitämä yksityinen päiväkoti. Vanhemmilta odotetaan aktiivista osallisuutta toimintaan kuten esim. varainkeruu.

Paikkojen jakaminen

Leikkikoulusta vapautuu paikkoja pääosin syyslukukaudeksi kun esikoululaiset siirtyvät kouluun. Tulevan syksyn paikoista päätetään jo keväällä.

Paikkatilanne saattaa kuitenkin yllättäen muuttua perheiden elämäntilanteiden muuttuessa, joten meihin kannattaa olla yhteydessä myös muina ajankohtina.

Hoitopaikkatiedusteluissa toivomme kuitenkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostitse.

Kannatusyhdistyksen hallitus päättää vapautuvien hoitopaikkojen täyttämisestä. Paikat täytetään ensisijaisesti Montessori pedagogiikan mukaisesti, eli niin että leikkikoulun lapsien ikä- ja sukupuolijakauma on tasaiset. Jonotusaika on paikkoja täytettäessä toissijainen kriteeri.

Huomasithan myös lisätietoja maksuista kohdan? Suositeltavaa lukea ennen hakemuksen jättämistä!

Espoon Montessori-leikkikoulu
jononhoitaja@emlk.fi