Näin haet meille!

Ryhmässä on vapaita paikkoja syksylle 2022.

Toivomme että olette tutustuneet toimintaamme ennen hakemuksen tekemistä!

  1. Täytä ilmoittautumislomake ja lähetä se meille sähköpostitse: jononhoitaja@emlk.fi
  2. Jononhoitaja ottaa teihin yhteyttä paikkatilanteeseen liittyen
  3. Sovitte tutustumiskäynnin leikkikoululle (puh. 041 531 3301). Tervetuloa lapsi sekä vanhemmat tutustumaan yhdessä!
  4. Tutustumisen jälkeen, jos haluatte jäädä jonoon niin tulee maksaa 20e jonotusmaksu. Lapsi kirjataan jonoon maksupäivänä.
  5. Kun teille myönnetään hoitopaikka ja vastaanotatte paikan, niin tämän jälkeen tulee suorittaa Espoon Montessori-leikkikoulun Kannatusyhdistys ry:n vuosittainen jäsenmaksu 75 euroa.

Huomioithan että Espoon Montessori-leikkikoulu on vanhempain yhdistyksen ylläpitämä yksityinen päiväkoti. Vanhemmilta odotetaan aktiivista osallisuutta toimintaan kuten esim. varainkeruu.

Paikkojen jakaminen

Leikkikoulusta vapautuu paikkoja pääosin syyslukukaudeksi kun esikoululaiset siirtyvät kouluun. Tulevan syksyn paikoista päätetään jo keväällä.

Paikkatilanne saattaa kuitenkin yllättäen muuttua perheiden elämäntilanteiden muuttuessa, joten meihin kannattaa olla yhteydessä myös muina ajankohtina.

Hoitopaikkatiedusteluissa toivomme kuitenkin ensisijaisesti yhteydenottoa sähköpostitse.

Kannatusyhdistyksen hallitus päättää vapautuvien hoitopaikkojen täyttämisestä. Paikat täytetään ensisijaisesti Montessori pedagogiikan mukaisesti, eli niin että leikkikoulun lapsien ikä- ja sukupuolijakauma on tasaiset. Jonotusaika on paikkoja täytettäessä toissijainen kriteeri.

Mikäli ette jostain syystä enää halua jonottaa hoitopaikkaa niin toivomme teidän ystävällisesti ilmoittavan tästä mahdollisimman pian jononhoitajalle.


Espoon Montessori-leikkikoulu
Puh. 0415313301
jononhoitaja@emlk.fi

Advertisement
%d bloggaajaa tykkää tästä: